iCifrele vorbesc de la sine despre SIVECO: 450 de clienti interni si 1800 internationali, peste 40 de parteneri in intreaga tara, o crestere medie anuala de business de cca 50%, peste 50 de premii interne si internationale, peste un milion de elevi repartizati in licee, 10 milioane de rapoarte generate de Biroul Roman de Credit, 18 000 de medici, 2000 de farmacii si 450 de spitale conectate la acelasi sistem informatic.

in 2001, programul ADLIC dezvoltat de SIVECO (admiterea computerizata in licee si scoli de arte si meserii) a fost desemnat "Best Practice" la conferinta internationala de eGovernment de la Bruxelles, iar, in 2004 si 2006 platforma de eLearning AeL a fost nominalizata de catre Comisia Europeana.

World Summit Award (Premiul I la Mondialele IT) pentru eLearning a venit ca o atestare a creativitatii si calitatii continutului educational dezvoltat de SIVECO, desemnat "cel mai bun continut educational din lume" din peste 20 000 de proiecte din 168 de tari. Totodata, in 2007, continutul educational AeL Content este nominalizat la concursul ICT Prizes organizat anual de catre Consiliul European pentru stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE).

Un model de dezvoltare in industria romaneasca de IT, SIVECO Romania ofera mediului de afaceri international solutii viabile, flexibile si de impact.
Portofoliul SIVECO propus pentru piata unica europeana include noua versiune de pachet integrat SIVECO Applications 2010, special conceputa pentru a raspunde cerintelor pietei unice, sistemul de gestiune a documentelor si fluxurilor de lucru SIVADOC 2010, solutii recunoscute mondial de eLearning, solutii validate de eHealth, eCustoms, eAgriculture si eBanking.

Prezenta activa in organizatii profesionale din Romania dar si de peste hotare (ANIS, ARIES, AmCham, PACI, ISTAG), SIVECO deruleaza parteneriate de afaceri cu companii de software si hardware de talie mondiala (Intel, Oracle, Microsoft, IBM, HP), a construit o retea extinsa de distributie la nivel local si international si a atras in 2005 una dintre cele mai mari si mai importante investitii IT din regiune din partea Intel Capital si Enterprise Investors - toate acestea consolideaza increderea in mediul de business romanesc, atrag atentia asupra potentialului industriei software si recomanda SIVECO drept partener de incredere.

Aducand o contributie importanta la istoria IT a Romaniei, SIVECO este in plin proces de consolidare a notorietatii si pe plan international prin pozitia sa de important exportator de know-how in derularea de proiecte informatice complexe, de mare anvergura si impact. Compania a inceput sa se afirme cu putere si in tehnologia de varf la nivel mondial, solutia sa de eHealth ajungand in Bulgaria, iar expertiza SIVECO in eLearning in Cipru, Kuweit, Liban, Moldova si Emiratele Arabe Unite.