ANRCTI aloca noi resurse de numerotatie pentru telefonia fixa Autoritatea a alocat noi resurse de numerotatie pentru furnizarea de servicii de telefonie companiilor Air Bites SRL, Carrier 1 Networks SRL, Euroweb Romania SA, GBA Network Group SRL, HES Communications SRL, Netpoint SRL, Orion Communication SRL si a acordat o noua licenta companiei Vessa Telecom SRL, ca urmare a cererii titularului, prin care acesta anunta schimbarea adresei firmei.

Companiile Air Bites, Carrier 1 Networks si GBA Network Group au solicitat pentru prima data resurse de numerotatie. Acestea au primit fiecare dreptul de a utiliza cate 410.000 de numere nationale geografice din domeniul 0Z=03, la nivelul a 40 de judete, precum si in municipiul Bucuresti.

In ceea ce priveste numerele din domeniul 0Z=08, GBA Network Group a solicitat si a primit 1.000 de numere pentru cartele preplatite, iar Carrier 1 Networks - 3.000 de numere pentru servicii de televotare, numere verzi, numere de acces universal si cartele preplatite. De asemenea, companiei Carrier 1 Networks i-au mai fost alocate si 3.000 de numere din domeniul 0Z=09.