Fondul american Tiger intra in actionariatul eJobs Group si Neogen Fondul american de investitii Tiger Global Management, impreuna cu un alt fond de investitii, olandez, au achizitionat un pachet minoritar de actiuni al companiei Neogen, care administreaza site-ul de recrutare online bestjobs.ro si o participatie la eJobs Group, care detine site-ul eJobs.ro, a anuntat casa de avocatura Biris Goran, care a asistat fondul in tranzactie. Valoarea ambelor tranzactii a depasit 10 milioane euro.

O simpla eroare a casei de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii a confirmat in cursul zilei de luni ca actionarii site-ului de recrutare online eJobs.ro au vandut 30% din companie catre fondul american de investitii Tiger Global Management pentru suma de 4,2 milioane de euro. Potrivit unui anunt publicat si retras dupa cateva ore de pe site-ul casei de avocatura, oficialii Tuca, Zbarcea&Asociatii au confirmat datele tranzactiei prin care Tiger Global Management a achizitionat la sfirsitul saptamanii trecute un pachet minoritar de parti sociale ale firmei eJobs Group.

Cifra de afaceri a companiei eJobs va ajunge anul acesta la 3 milioane de dolari (2,3 milioane de euro), de trei ori mai mare decat in 2006. Pentru acest an Liviu Dumitrascu, CEO eJobs, mizeaza ca valoarea pietei de recrutare online va depasi 5 milioane de dolari. eJobs este primul site de recrutare online din Europa de Est, fiind lansat inca din 1999.