Google si-a largit portofoliul cu inca o achizitie GreenBorder este o companie specializata pe soft-uri de securitate, ce ofera protectie impotriva virusilor nedoriti si a atacurilor de pe Internet. Soft-ul nu mai este disponibil pentru download in urma tranzactiei desfasurate, GreenBorder oferind in continuare suport clientilor existenti care si-au procurat anterior soft-ul.

Ceea ce deosebeste GreenBorder Pro de restul programelor antivirus este faptul ca acesta nu incearca sa identifice si sa blocheze fiecare atac. Softul schimba modul de operare cu permisiunea utilizatorului astfel incat asemenea atacuri sa nu mai acceseze sistemul si fisierele sale.

GreenBorder Pro este compatibil atat cu Internet Explorer cat si cu si Firefox, putand fi folosit si pentru documentele descarcate pe PC sau trimise pe e-mail.

GreenBorder cere o taxa anuala de 30 de dolari (folosita exclusiv pentru dezvoltarea update-urilor) care nu se poate plati integral ca in cazul majoritatii soft-urilor de acest gen.