Kinecto a lansat un videoblog de business Videoblogul www.businesstv.ro isi propune crearea cadrului virtual potrivit pentru un schimb de experienta constant intre oamenii de afaceri din Romania, potrivit initiatorilor proiectului. Businesstv.ro va contine interviuri cu si despre oamenii cu experienta si competente in mediul de afaceri din Romania.

Materialele filmate, care vor avea o durata de aproximativ cinci minute, vor prezenta povesti de succes, sfaturi si perspective inedite asupra mediului de afaceri din Romania. Informatiile vor fi oferite de oameni cu experienta si cu un parcurs de business relevant. Domeniile de competenta explorate sunt: management, marketing, comunicare, publicitate, resurse umane, cercetare, iar specialistii selectati pentru a fi intervievati sunt nume importante si reprezentative pentru aceste arii de activitate.

"In timp, speram sa acumulam o baza de date ce acopera cat mai bine lista numelor importante din aceste domenii. Asteptam si propuneri din partea publicului nostru in legatura cu subiecte sau nume pentru viitoarele interviuri", spune Radu Ionescu, co-fondator si managing director Kinecto.