Adresandu-se unor nevoi crescande ale companiilor si utilizatorilor pentru mobilitate si organizarea timpului, versiunea 4.0 include si Organizator Personal, un modul disponibil atat din interfata WebMail a Axigen, cat si din Outlook.

Organizatorul Personal ofera functii cum ar fi calendarul, lista de sarcini (tasks), jurnalul, observatiile (notes) si suportul pentru colaborari, utilizatorii putandu-le accesa atat din interfata WebMail a Axigen Mail Server, cat si din Outlook. Spre exemplu, angajatii unei companii care foloseste Axigen Mail Server pot, incepand cu versiunea 4.0, sa isi organizeze intalnirile de afaceri, sa delege sarcini, sa le urmareasca gradul de indeplinire sau sa isi noteze observatii folosind aplicatia Outlook sau Axigen WebMail.

"Principalul nostru scop este imbunatatirea mobilitatii si eficientei in mediul de business, de aceea, incepand cu versiunea 4.0, toate optiunile din Outlook sunt corelate perfect cu interfata WebMail a AXIGEN.", a declarat Oana Bornaz, CEO AXIGEN/Gecad Technologies.