Raiffeisen Informatik intra in Romania si tinteste 15% din piata Reiffeisen Informatik tinteste ca, pana la sfarsitul anului 2008, sa ocupe 10-15% din piata romaneasca, iar pana in 2010 sa aiba o cota de 20% din piata, potrivit NewsIn.

"Nu intentionam sa facem in Romania achizitii dupa achizitii, ci vrem sa incepem un proces de parteneriat, daca cineva vrea sa fie cumparat de catre noi si are o solutie viabila, atunci o vom face", a mai spus Formanek. Nivelul investitei in acest an se ridica la circa 14 milioane de euro, a spus Formanek. Companiile ale caror nume nu au fost dezvaluite din motive de confidentialitate prevazute in contract fac parte din categoria medie a serviciilor IT.

Activitatile pe care Reiffeisen Informatik vrea sa le aiba in Romania cuprind toata paleta de outsourcing si management in IT. Pana la sfarsitul anului 2008, numarul de angajati se va ridica la circa 450, a declarat Formanek. Cele doua companii pe care austriecii vor sa le cumpere isi desfasoara activitatea la nivel national prin circa 50 de birouri.