Zapp ataca mina de aur din telecom: Roamingul Telemobil a anuntat lansarea serviciului de roaming pentru abonatii proprii. Noul serviciu oferit de Zapp este de tip interstandard (intre reteaua Zapp CDMA 450 MHz si retele GSM 900 & 1800 MHz din intreaga lume) si permite conectarea la retele mobile din peste 160 de tari.

Pentru a putea beneficia de serviciul roaming, abonatul trebuie sa achizitioneze Pachetul Zapp Roaming, ce include o cartela SIM care cuprinde toate datele asociate profilului de client Zapp si instructiunile de utilizare a serviciului in afara tarii.

"Dezvoltarea mai departe a acestui serviciu, precum si lansarea unor noi servicii in acest segment va ramane pentru noi o prioritate atata vreme cat reusim prin lansarea de noi produse si servicii sa venim in sprijinul nevoilor de comunicare ale clientilor nostri", a declarat pentru Wall-Street Cristina Brezeanu, Roaming Manager Zapp.

In 2007, compania va continua sa se dezvolte atat partea de date cat si cea de voce prin lansarea de noi produse si servicii bazate pe noi tehnologii.