Amilo Pro V3525 incorporeaza cele mai noi tehnologii, constant actualizate sa ofere o gama completa de facilitati multimedia si conectivitate fara efort, oferind un grad inalt de portabilitate si performanta.

Modelul este ideal pentru cei care au nevoie de mobilitate maxima, furnizand o platforma de lucru potrivita atat la birou, cat si in afara acestuia.

Notebook-ul dispune de dispozitiv optic, modem, LAN si Wireless LAN integrat si, de asemenea, integreaza tehnologia Bluetooth. Compatibilitatea cu standardul UMTS HSDPA (High Speed Download Package Access) aduce utilizatorilor toate avantajele flexibilitatii, securitatii si conexiunii facile. In plus, o serie completa de porturi In/Out asigura un transfer rapid si dinamic de date, incluzand 4 porturi USB 2.0, S-video out (TV-out), slot PC card de tip I/II, iesire VGA, cititor de carduri 3 in 1(SD, MMC si memory stick).

Functionalitatile si caracteristicile sale nu numai ca influenteaza direct mobilitatea si deci productivitatea utilizatorilor, dar permit si administrarea fara efort a notebook-ului, asigurand un maxim de confort si libertate utilizatorului. Amilo Pro V3525 este conceput sa raspunda oricarei provocari si garanteaza protectia investitiei, intrucat este pregatit pentru viitoarele sisteme de operare. Notebook-ul este disponibil la pretul de 770 EUR fara TVA.