Potrivit operatorului, BlackBerry 8707v este primul terminal compatibil cu serviciile 3G, disponibil pe piata romaneasca. Acesta permite transferul simultan de voce si date, astfel incat utilizatorii pot trimite e-mail-uri, pot accesa diverse aplicatii sau pot naviga pe Internet, chiar in timpul unei teleconferinte. Mai mult, clientii isi pot conecta laptopul la Internet, utilizand terminalul BlackBerry 3G ca modem, beneficiind astfel de conectivitate wireless la viteze broadband.

BlackBerry Pearl 8100 este un terminal de dimensiuni reduse si cu numeroase functii care completeaza capabilitatile unui terminal BlackBerry. Modelul este dotat cu media player , camera digitala, memorie de 64 MB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui micro-card de memorie.

Noua oferta de terminale BlackBerry va fi disponibila in magazinele Vodafone si prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania incepand de luni, 12 februarie 2007. Terminalul BlackBerry 8707v va fi disponibil clientilor la pretul de 389 USD (pret fara TVA), cu abonament pe durata de 2 ani. BlackBerry Pearl 8100 va putea fi achizitionat la pretul de 279 USD (pret fara TVA), cu abonament pe durata de 2 ani.