Monster.com, primul mare jucator mondial de pe Internet care vine in Romania Prin acest parteneriat, eJobs ofera servicii de recrutare online clientilor Monster Worldwide Central Eastern Europe care doresc sa angajeze personal in Romania sau care doresc sa angajeze profesionisti din Romania.

"Am ales eJobs.ro ca partener in Romania mai ales pentru faptul ca este liderul autoritar al recrutarii online in Romania. Astazi colaboram cu eJobs in campanii de recrutare pentru companii multinationale ca Sun Microsystems, DHL, Monster Technologies, Hewlett Packard, Adobe si Cap Gemini", a declarat Irena Pazitna, Manager International Sales Eastern Europe, Monster Worldwide Central Eastern Europe.

Monster.com este cel mai mare serviciu de recrutare online din lume, cu o prezenta directa in 36 de tari, peste 4.200 de angajati si milioane de joburi publicate pe site-urile companiei. Afacerile Monster Worldwide
s-au ridicat in 2006 la 1,12 miliarde de dolari (865 milioane de euro), in crestere cu 36% fata de anul anterior cand compania raportase venituri de 818,3 milioane de dolari.

Intrebati de Wall-Street despre posibilitatea finalizarii parteneriatului cu Monster.com printr-o achizitie, partenerii eJobs nu au comentat in nici un fel zvonurile aparute in piata, precizand doar ca vor continua sa se concentreze 100% spre oferirea celor mai profesioniste servicii de recrutare online. "Faptul ca Monster.com a ales eJobs ca partener unic si exclusiv in Romania, confirma eforturile si munca intregii echipe eJobs din ultimii 8 ani si confirma inca o data evolutia Romaniei si importanta pe care o va avea Romania in Europa", ne-a declarat Liviu Dumitrascu, CEO eJobs. 'Credem ca in urmatorii 2-3 ani, numarul firmelor multinationale prezente in Romania se va dubla, ceea ce va aduce si mai multe oportunitati tuturor candidatilor romani", explica Dumitrascu.