Windows Vista este ultima versiune a sistemului de operare de la Microsoft, noua platforma punand accentul pe securizarea sistemelor PC. Sistemul de operare Vista reprezinta o veritabila tinta pentru hackerii din lumea intreaga, de aceea specialistii recomanda, pentru siguranta utilizatorilor, folosirea unui produs antivirus cu licenta.

In plus, faptul ca majoritatea virusilor vin prin e-mail si Internet arata ca utilizatorii au nevoie cel putin de un filtru special pentru blocarea atat a mesajelor spam, cat si a altor amenintari informatice. "Desi Windows Vista reprezinta o imbunatatire la nivelul securitatii, utilizatorii trebuie sa fie constienti ca hackerii incearca sa exploateze orice vulnerabilitate pentru a infecta cat mai multe computere", a declarat Carmen Maierean, BitDefender Product Manager.

Produsele BitDefender pentru Vista sunt disponibile pe site-ul companiei, iar clientii actuali vor putea descarca gratuit noua versiune, daca aleg sa foloseasca Windows Vista. Totodata, utilizatorii pot descarca si testa gratuit, timp de 30 de zile, noile produse BitDefender de pe site-ul companiei.

Produsele BitDefender ofera utilizatorilor protectie impotriva virusilor, aplicatiilor spyware, adware si rootkit, contra mesajelor e-mail de tip spam si phishing, a atacurilor informatice, precum si functii pentru controlul activitatii pe Internet a copiilor. Realizata pentru a oferi protectie completa retelelor si sistemelor companiilor, gama de solutii BitDefender cuprinde, pe langa produse pentru protectia antivirus, antispam, antispyware, antirootkit, personal firewall si solutii de administrare a securitatii. De asemenea, echipa BitDefender ofera consultanta organizatiilor in realizarea si stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru retelele de calculatoare.