La categoria ROI - Return on Investment compania este plasata pe primul loc, iar in clasamentul firmelor IT indiferent de profil se situeaza pe locul 2 din 40 de companii evaluate, depasind firme ca Oracle, Hewlett-Packard, Dell sau Apple precum si toate celelalte companii de securitate renumite (Symantec, McAfee etc). Primul loc in clasament este ocupat de CDW , o companie canadiana furnizoare de software si echipamente hardware.

Clasamentul este disponibil la adresa http://www.cioinsight.com/article2/0,1540,2067361,00.asp .

Studiul evalueaza increderea acordata de managerii IT ai celor mai mari companii din SUA produselor si serviciilor achizitionate si nivelul de satisfactie cu privire la serviciile de suport tehnic oferite de diversi furnizori.

Conform CIO Insight, rezultatele acestui studiu anual constituie "un clasament al celor mai importanti furnizori IT software si hardware care ia in considerare valoarea si fiabilitatea produselor precum si loialitatea companiilor si a personalului de suport". Publicatia a subliniat de asemenea ca "Trend Micro este de departe cel mai important furnizor de solutii de securitate IT", si exceleaza in "rezolvarea problemelor de business pentru care sunt proiectate solutiile sale."

"Suntem foarte multumiti de obtinerea locului secund in clasamentul celor mai importante companii IT, incadrati de cel mai mare distribuitor al nostru din SUA, aflat pe primul loc - CDW, si urmati de cel mai mare partener furnizor de solutii tehnologice si de comunicatii, Cisco Systems" a declarat Eva Chen, CEO Trend Micro. "Rezultatele acestui sondaj sunt o dovada clara a surclasarii tuturor competitorilor nostri in ce priveste calitatea solutiilor de securitate oferite"