Programul, cu o durata de o jumatate de ora, este difuzat in fiecare sambata de la ora 13.30 si moderat de Lavinia Pitu.

Temele abordate la EuroBox cuprind subiecte din politica, economie, cultura si societate. In prima editie, se va discuta despre criza monedei euro, alternativele cautate de catre Berlin la actuala clasa politica, un dialog cu politologul german originar din Romania Anneli Ute Gabbany pe marginea amanarii admiterii Bulgariei si Romaniei in spatiul Schengen, precum si intoarcerea discului vinil.

Jurnalista Lavinia Pitu lucreaza si pentru Redactia engleza a Deutsche Welle din Berlin. Emisiunea EuroBox va putea fi urmarita de telespectatorii TVR INFO si in reluare, duminica, de la ora 10.35.

Canalul de stiri al televiziunii publice are din 2 mai 2011 o noua identitate, atat la nivel vizual, cat si in continut. Relansat sub sloganul „Televiziunea de stiri a romanilor”, TVR INFO are o noua grila de programe, cu emisiuni de stiri si dezbateri pe teme de actualitate interna, politica externa, economie, afaceri si sport.