Oferta este valabila pentru toate cele trei tipuri de abonamente UPC Internet, Small, Medium sau Large. Primul ofera o viteza de download de 1 Mbps si una de upload de 256 Kbps, pentru care abonamentul costa 12,5 RON/ luna in primele 6 luni. Pachetul Medium, cu o viteza de download de 10 Mbps si viteza de upload de 1 Mbps, costa 17,5 RON/ luna in primele 6 luni. In plus, contra sumei de 30 lei pe luna, clientii pot beneficia in primele 6 luni de contract de pachetul Large, cu o viteza de download de 20 Mbps si una de upload de 2 Mbps. Costurile includ TVA.

“Oferta UPC Internet permite unui client o economie anuala de pana la 290 de euro la achizitionarea pachetului Large fata de alte oferte existente pe piata, la parametri relativ similari”, declara Lucian Lupascu, Senior Marketing Manager UPC Romania.

Promotia “Internet la juma’ de pret pentru juma’ de an” se adreseaza clientilor noi care achizitioneaza de la UPC servicii Internet, fiind deja titulari ai serviciului UPC TV (analog sau digital).