Brandul Rovere Exclusive Concept a pornit de la clientii Rovere, carora si-a propus sa le ofere mai mult decat mobilier si accesorii, sa le ofere un concept. De-a lungul existentei sale, grupul Rovere a realizat numeroase proiecte personalizate, cu grade de complexitate variate, ce au condus la concluzia ca exista o experienta cumulata suficient de mare pentru a se lansa in proiecte rezidentiale dedicate.

Astfel a luat nastere Rovere Exclusive Concept, primul proiect rezidential complet mobilat si amenajat, care schimba standardele, analizand fiecare lucru in parte in asa fel incat sa reflecte persoanalitatea celui ce locuieste in el.

Astfel, clientii Rovere au totul asigurat, pana la cel mai mic accesoriu. Ei nu trebuie decat sa se mute in casa noua, in care pana si tacamurile sunt atent selectionate de designerii si arhitectii Rovere Mobili impreuna cu cei de la Phylosophy – Armani Casa.

Astfel, intr-o lume in care valorile incep sa piarda teren in fata chiciului, echilibrul dintre lux si confort este restabilit. Balanta inclina in fata bunului gust, a designului select si elegantei. Purtand amprenta unui brand puternic, Rovere Exclusive Concept nu ofera doar o simpla locuinta, ci un concept care imbina perfect confortul cu lifestyle-ul.

Rezidentul Rovere Exclusive Concept nu trebuie decat sa se bucure de beneficiile unui stil de viata exclusivist, lasand deoparte orice alta preocupare. "Viitorilor proprietari le va fi inmanata cheia unei locuinte complet mobilate si amenajate la cele mai inalte standarde de calitate si conform celor mai noi tendinte din segmentul mobilierului de lux", sustine Monica Popescu, Director de Vanzari EDH.