"Scopul Google este de a oferi utilizatorilor romani, care sunt foarte activi online, si mai multe instrumente utile in limba locala, precum si de a ajuta companiile romanesti sa aiba o prezenta online si sa isi dezvolte afacerile prin intermediul Internetului. Romania este o tara foarte interesanta pentru Google, unde vedem oportunitati atat in ce priveste utilizatorii individuali, cat si companiile", declara Dan Bulucea, noul country manager pentru Romania al Google.

Biroul din Bucuresti, condus de Dan Bulucea, va fi responsabil pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

Google a fost pana acum prezent in Romania cu produse localizate pentru utilizatorii romani, in primul rand motorul de cautare Google.ro, precum si Google Maps, Google Places, Google Apps, Google Translate si multe altele.

Intrucat consumatorii apeleaza tot mai mult la Internet pentru a se informa, Google.ro poate fi utilizat si ca un barometru pentru cele mai recente tendinte, inclusiv a celor de natura economica.

Afla care sunt planurile Google in Romania de pe wall-street.ro.