"Incasarile sunt intre 300.000 si 400.000 de lei pe zi, ceea ce inseamna o suma pe an cu care putem face jumatate din deszapezire. Ele variaza cu traficul, dar nu neaparat e un venit mai mare in weekend, pentru ca in week-end sunt foarte putine camioane si foarte multe masini mici, care platesc putin. In timpul saptamanii, sunt mult mai multe camioane, care au taxa mai mare", a precizat Berceanu, potrivit Wall-Street.

Berceanu a mai spus ca traficul in zona a atins chiar si valori de 30.000 de autoturisme pe zi si ca a crescut cu 100% vanzarea de roviniete.

In ceea ce priveste aglomeratia de la casele de marcat, ministrul Transporturilor a adaugat ca, in general, soferii nu asteapta deloc. "Am o echipa acolo inca de marti, o echipa speciala care sa incerce sa regleze, sa puna la punct toate aceste lucruri. Majoritatea timpului nu se sta deloc, e o masina, sunt doua masini, sapte masini, zece masini. Am emotii referitor la astazi pe seara, dupa-amiaza, cand se pleaca de la mare. Dar sa stiti ca nici nu vom putea vreodata sa dimensionam toate lucrurile pentru niste varfuri exceptionale", a afirmat Berceanu.

CNADNR: Taxa 'aberanta' a podului Fetesti-Cernavoda este corecta

Cadoul pentru fetesteni: 620 lei ca sa treaca podul la Cernavoda