General Motors a adus la evenimentul auto indian modelul Chevrolet Beat. Acesta este identic cu noua generatie a Spark, planificata sa ajunga si in Romania in martie. Masina va fi comercializata in India sub numele Beat, acelasi pe care l-a avut si conceptul care a stat la baza ei.

Maruti-Suzuki, o companie mixta formata de Suzuki si Maruti pentru a produce masini in India, a dezvaluit conceptul R3 Compact, ce anunta o masina de familie (MPV) accesibila, cu sase locuri pentru pasageri si sofer. Pe langa R3 Compact, Maruti-Suzuki a prezentat si masina de mici dimensiuni Eeco, cu motor de 1,2 litri si un concept Suzuki SX4 hibrid, care are mari sanse sa ajunga in productie in 2015, scrie 0-100.ro.

Toyota a venit cu prima sa masina low-cost la New Delhi Auto Expo, denumita Etios, disponibila in variantele sedan si hatchback. Designul general al conceptului Etios aduce a Logan si chiar va fi un competitor pentru acesta in India, dupa lansare.

Celalalt mare constructor au japonez, Honda, a prezentat un New Small Concept, prototip cu un design avansat si care are mari sanse sa revolutioneze masinile low-cost daca va avea un pret de sub 11.000 de dolari, asa cum promite constructorul.