Romania este mult in urma tarilor europene in ceea ce priveste vanzarile de masini cu tehnologie hibrida din cauza lipsei de bonusuri din partea guvernului, anul acesta fiind livrate pe plan local doar 50 de masini hibrid.
Honda hibrid - 10 unitati

Honda Trading, importatorul marcii japoneze Honda in Romania, a vandut anul acesta 10 masini hibrid pe piata romaneasca. Compania a livrat in perioada ianuarie-septembrie 6 masini Honda Civic hibrid, resprectiv 4 masini Honda Insight, scrie Wall-Street.

Compania estimeaza ca va livra anul acesta 7 unitati Honda Insight pe plan local. Honda Insight este disponibil in Romania la un pret de pornire de 21.396 euro cu TVA.


Toyota hibrid - 13 unitati


Toyota Romania, importatorul marcii pe plan local, a livrat in primele 9 luni 13 unitati Toyota Prius. Compania a adus anul acesta noua generatie a hibrid-ului Prius, disponibil la un pret intre 25.300 euro cu TVA si 30.050 euro cu TVA.


Lexus hibrid - 22 unitati


Lexus a vandut in primele 9 luni pe piata romaneasca 22 de masini hibrid (RX hibrid, GS hibrid si LS hibrid). Modele hibrid pe care Lexus le comercializeaza in Romania sunt RX450h, GS 450h, LS 600h.

Pentru RX450H, Toyota Romania, importatorul Lexus pe plan local, estimeaza livrarea a 30 de unitati pana la finalul anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.