Prin programul "Connex pentru viitor", lansat ieri, Mobifon va investi un cent la fiecare 10 apeluri efectuate in reteaua Connex pentru sprijinirea a trei proiecte: "Invatamantul romanesc", "Restaurarea monumentelor romanesti" si "O Romanie mai curata".

ESTIMARE.

"Incepand de astazi si pana la finele anului 2007 estimam o contributie totala a Connex de 7 milioane dolari", a declarat vicepresedintele de marketing al Mobifon, Ken Campbell .Clientii isi vor putea exprima optiunea pentru sustinerea cu prioritate a unor domenii.

Pana la sfarsitul lunii februarie, clientii Connex pot sa spuna care este cel mai important domeniu pentru regiunea lor, din proiectele propuse de companie, prin apelarea gratuita a numarului *111 sau prin accesarea adresei http://www.connex.ro/pentruviitor.

Cele trei proiecte au fost identificate ca fiind importante pentru comunitatile locale si la nivel national (s-a avut in vedere o impartire pe cele trei regiuni istorice), in urma unor studii de piata efectuate de catre operatorul de telefonie mobila. Pentru punerea in practica a proiectelor, Connex va colabora cu diverse ONG-uri si alte grupuri de profil.