Dan Diaconescu nu a semnat contractul pentru privatizarea Oltchim, dar afirma ca este decis sa plateasca salariile angajatilor combinatului.

Dupa doua runde de negocieri la Ministerul Economiei, omul de afaceri s-a dus la o banca din Capitala de unde, spune el, va scoate 3 milioane de euro pentru plata salariilor. Cu ei, Diaconescu a declarat ca se intoarce la discutii cu ministrul Daniel Chitoiu.

"Mergem la banca. Suntem oameni seriosi. Ne tinem de cuvant. Scoatem banii din banca si asteptam decizia in scris a Guvernului cum putem proceda legal ca ei sa ajunga la Oltchim. Mergem la banca. Aratam banii de salarii si apoi vedem ce ne arata si guvernantii", a declarat, luni, Dan Diaconescu.

Pana la ora redactarii acestei stiri, Diaconescu nu a mai fost vazut.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write('');}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split('.');var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/feb93ae1acafac217c5d1c8e19388e50/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));