„Resursele de apa proaspata sunt foarte limitate, iar cele mai multe sunt folosite pentru consum. Incet incet o sa fie profitabil sa ne gandim la ape sarate si marine ca o resursa”, a declarat profesorul Jelte Rozema de la departamentul de ecologie al Universitatii Libere din Amesterdam.
Productivitatea din multe zone agrare ale lumii a scazut din cauza nivelului de sare din resursele de apa. In prezent, doar 1% din apa lumii este proaspata.
Productivitatea din multe zone agrare ale lumii a scazut din cauza nivelului de sare din resursele de apa. In prezent, doar 1% din apa lumii este proaspata.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Agricultura viitorului va fi salina.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Agricultura viitorului va fi salina.