“Chiar din momentul lansarii sale pe piata europeana Ford Kuga a creat un orizont de asteptare destul de ridicat in Romania, astfel ca am devansat momentul aducerii lui. In Europa, Kuga a inregistrat vanzari de peste 5.500 unitati numai in primul semestru al acestui an”, a declarat Gabriel Bondarenco, directorul general Romcar.

Consumul de combustibil al noului model Ford in modul mixt este de 6,4 litri/100 km. Emisiile de carbon ale modelului cu tractiune 4WD se situeaza la 169g/km.



Importatorul Ford in Romania alaturi de reteaua sa de distributie se afla pe locul al treilea in topul importatorilor auto prezenti pe piata nationala, cu o cota de piata Ford de 10,47% in primele 7 luni ale anului si 14.555 de unitati vandute.

Romcar estimeaza anul acesta comercializarea a 26.000 de unitati, reprezentand o crestere de 20% fata de 2007. Compania si-a propus ca pana la sfarsitul anului sa aiba un numar total de 45 de locatii. In prezent, reteaua Romcar cuprinde 37 de showroom-uri si 37 de ateliere de service autorizate. Anul acesta vor fi deschise 15 noi complexuri integrate.

Sursa: Wall-Street

Citeste si alte articole pe Wall-Street:
1. Mahindra Renault a lansat Logan in Nepal
2. Subaru Motors Trading contesta in instanta o achizitie a Politiei
3. Vanzarile BMW Group Romania au avansat cu 37% in primele 7 luni