In Europa au fost comandate pana acum 75.000 de unitati Opel Insignia, iar lansarea celei de-a treia versiuni a acestei linii, Insignia Sports Tourer, largeste paleta potentialilor clienti.
In viitorul apropiat, gama va fi extinsa cu o varianta ecoFLEX, cu un motor diesel CDTI de 2,0 litri ce poate dezvolta 160 CP si un cuplu de 350 Nm. Cu un consum scazut de carburant si inregistrand emisii de CO2 sub 140 g/km la variantele berlina, motoarele modelului Insignia ecoFLEX ofera sansa de a conduce ecologic fara a compromite performantele automobilului. „Pe langa tehnologiile de varf si standardele de siguranta ridicate, Opel Insignia Sports Tourer ilustreaza strategia Opel de a face ca inovatia si designul atractiv sa devina accesibile" declara Alain Visser, vice-presedinte al GM Europe pentru Opel.
In modul „Sport", conducerea unui Insignia Sports Tourer este o experienta mai activa, prin modificarea setarilor unor functii interconectate precum schimbarea directiei, controlul acceleratiei si chiar iluminarea ambianta a panoului de bord. Mai mult, clientii Insignia pot opta pentru noul si sofisticatul sistem Adaptive 4x4 cu sasiu FlexRide si diferentialul autoblocabil electronic ce distribuie proactiv cuplul pentru asigurarea unei stabilitati crescute si in acelasi timp a unei tractiuni optime si a unei manevrabilitati sporite a autovehiculului pe o mare varietate de tipuri de suprafete.
In Romania, pretul unui Opel Insigna Sports Tourer incepe de la 17.017 euro, pret fara TVA.
Sursa: Opel