Noua generatie BMW seria 5 este asteptata cu mult interes de fanii marcii, dar nu va mai dura mult si vom vedea exact cu ce se prezinta constructorul bavarez in clasa mare. Noul Seria 5 va fi prezentat oficial pe 23 noiembrie. Pana atunci ne putem face o idee despre silueta masinii, cu ajutorul primului teaser publicat ieri de constructorul german.


Aceasta este singura poza care sugereaza liniile masinii, dar, pana la data prezentarii oficiale, nu este exclus sa mai "primim" un teaser, poate mai sugestiv. BMW a publicat, impreuna cu aceasta fotografie si un clip video interesant, care ne arata "compunerea" noului model.

Cam singurul indiciu major pe care ni-l ofera acest teaser este faptul ca noul Seria 5 are un spate foarte plonjat, care reduce suprafata plana a capotei portbagajului, ceea ce face ca masina sa arate ca un coupe. In rest sunt asteptate upgrade-uri la nivelul motorizarilor si multe din sistemele prezente pe noua Serie 7.

Rivalii de la Mercedes sunt probabil la fel de curiosi in privinta designului si tehnicii noului Seria 5 avand in vedere ca masina va concura cu noul E-Klasse, model de asemenea nou.