Potrivit acestora, noul centru de service din Romania s-ar putea dezvolta prin extinderea capacitatii service-ului deja existent in Bucuresti.

"In functie de reactia pietei fata de aceste centre de service, firma va analiza si posibilitatea de a extinde reteaua de service-uri si in celelalte tari in care opereaza, inclusiv in Romania", a informat compania.

AAA Auto, care opereaza un centru de vanzari si cumparari si in Bucuresti a deschis la Praga primul service pentru toate tipurile de autoturisme din retea. Compania planuieste sa deschida service-uri in majoritatea oraselor mari din Cehia si, in functie de reactia pietei la aceste centre de service, firma va analiza si posibilitatea de a extinde reteaua de service-uri si in celelalte tari in care opereaza, inclusiv in Romania.

„Vom mai deschide si alte centre de service AAA AUTO in Praga in urmatoarele luni,“ a spus vicepresedintele companiei, Matyas Korinek. El a adaugat ca in acelasi timp va fi dezvoltata si o retea de service partenere in toata Cehia, astfel incat sa existe cel putin 30 de locatii in care vor fi oferite discount-uri clientilor AAA Auto.

AAA Auto a fost infiintata in urma cu 16 ani, extinzandu-se de-a lungul timpului din Republica Ceha, unde isi are sediul, catre celelalte tari din regiunea Europei Centrale si de Est. La ora actuala Grupul controleaza o retea de 48 de sucursale, din Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria si Polonia.