In avion se aflau doi piloti care au scapat nevatamati in urma impactului.

Accidentul s-a produs atunci cand pilotii se pregateau pentru o aterizare fortata. Zona in care a cazut avionul, un depozit de legume-fructe, a fost izolata, iar acum se fac cercetari.

"E un avion Antonov AN 2. A avut niste probleme. Cei doi piloti au reusit sa se salveze. Aparatul s-a aprins la sol, dupa ce a aterizat fortat", a declarat adjunctul inspectoralului sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgent, aI lfov, colonel Stefan Victor Cismigiu.

Zona in care a cazut avionul, un depozit de legume-fructe, a fost izolata, iar acum se fac cercetari. Stefan Victor Cismigiu a mai afirmat ca s-a intervenit cu sase echipe, informeaza NewsIn.

Acesta nu este singurul accident aviatic petrecut in ultima perioada. In 19 iunie, un elicopter al SRI a aterizat de urgenta, din motive tehnice, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al SRI, Marius Bercaru.

Doi membri ai echipajului si un luptator antitero au fost raniti si transportati la spital, dupa ce elicopterul Serviciului Roman de Informatii a fost cuprins de flacari in apropiere de localitatea Gradistea, judetul Giurgiu.

Sursa video: realitatea.net