Plecarea in calatorie a avut loc joi dimineata, cu o cursa charter. Evenimentul face parte dintr-o serie de evenimente ocazionate de lansarea "Adevarul Holding" in aceasta saptamina, sustine conducerea.

"Timp de sase luni am pus bazele si am reglat mecanismele de functionare a holdingului. Saptamina aceasta l-am lansat si am organizat mai multe evenimente", spune Razvan Corneteanu, director general al trustului. Intre evenimente s-a mai numarat o mega-petrecere, cu 1000 de invitati, desfasurata miercuri seara la show-room-ul BMW din Baneasa.

Cireasa de pe tortul lansarii o constituie insa excursia in Insula Lanzarote din Canare, "una dintre superbele insule ale Oceanului Atlantic, situata in apropierea coastei de vest a Africii", dupa cum le-a fost prezentata locatia invitatilor.

Invitatii trustului sunt cazati la hotelul de cinci stele Dream Gran Castillo. "Adevarul Holding" a insistat, in textul invitatiei, ca aceia care vor merge in calatorie sa nu uite "costumul de baie, filtrul de protectie solara, palaria si ochelarii de soare si incaltamintea comoda".