Din 3 martie, Teo Trandfir va prezenta la Prima TV “Momentul adevarului” in fiecare luni, de la ora 21:00. Emisiunea-concurs are o miza importanta pentru candidati, atat din punct de vedere financiar, cat si personal. Concurentii trebuie
Din 3 martie, Teo Trandfir va prezenta la Prima TV “Momentul adevarului” in fiecare luni, de la ora 21:00. Emisiunea-concurs are o miza importanta pentru candidati, atat din punct de vedere financiar, cat si personal. Concurentii trebuie sa fie sinceri pana la capat, iar premiul cel mare este de 150.000 de lei. Intrebarile, tot mai intime si mai dificile, le pot schimba in mod dramatic destinele. Raspunsurile concurentilor leaga sau distrug prietenii, destrama casnicii sau, dimpotriva, pecetluiesc iubiri autentice, caci minciuna este “descoperita” fara gres de poligraf. In platoul de la “Momentul adevarului”, sotiile afla despre infidelitatile alesilor lor sau obtin certitudinea fidelitatii acestora in fata camerelor de filmare, prietenii si colegii descopera cu stupoare adevarata fata a celor pe care credeau ca ii cunosc sau, dimpotriva, isi recapata increderea in cei de care s-au despartit, fostii iubiti isi regasesc pasiunea, si in vietile lor nimic nu va mai fi la fel dupa “Momentul adevarului”. (C.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.