C.T. POPESCU - Jurnalistul cu "gazetaria in sange''
Daca zvonurile din presa ultimelor zile l-au "pozitionat'' cand la Realitatea TV, cand la TVR, Cristian Tudor Popescu pune capat speculatiilor, declarand ca nu are nici un contract incheiat

C.T. POPESCU - Jurnalistul cu "gazetaria in sange''
Daca zvonurile din presa ultimelor zile l-au "pozitionat'' cand la Realitatea TV, cand la TVR, Cristian Tudor Popescu pune capat speculatiilor, declarand ca nu are nici un contract incheiat cu aceste posturi.

Jurnalul National: Este adevarat ca va veti intoarce la Realitatea TV? Cristian Tudor Popescu: Nu, nu s-a discutat nimic in acest sens. Nu am o astfel de optiune in acest moment. Colaborez cu Realitatea, asa cum o fac si cu alte posturi, in mod uzual, dar nu am un contract incheiat cu ei.

Daca Dinu Patriciu v-ar propune sa va intoarceti la Adevarul, ati spune "nu'', direct, sau v-ati mai gandi? Nu mi-ar fi usor, din punct de vedere sentimental, sa revin la ziarul Adevarul.

Ati declarat imediat dupa demisia din functia de director editorial la Gandul ca va veti vinde actiunile catre Publimedia. Va mentineti optiunea? Da, le voi vinde catre Publimedia, asa cum e si contractul initial care prevede clauza de preemptiune.

Noul board editorial de la Cotidianul este format dintr-o alaturare de nume la fel de "grele'' ca si al dumneavoastra. Nu vi se pare ca e cam "aglomerat'' acolo, la varf? Eu nu sunt in masura sa stabilesc cine e, sau nu, bun la conducerea unui ziar. Asta e treaba celor de la Cotidianul si a actionariatului acestei publicatii.

Ati declarat in mai multe randuri ca sunteti tentat sa va retrageti din presa, sa va "refugiati'' - sa spunem - intr-un altfel de scris... Ce va retine, totusi, in prima linie? E adevarat ca am zis..., dar nu pot s-o fac, pentru ca vad niste lucruri si pentru ca, de-a lungul anilor, mi-a intrat gazetaria asta in sange. Iar daca am mirosit in fiecare dimineata dejectiile acestei tari, mi-e greu acum sa mi le scot din nari si sa ma duc sa stau la gura sobei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.