Victoria Beckham, membra a trupei Spice Girls, care in urma cu cateva zile a anuntat ca va incheia mai devreme turneul mondial de adio, a confirmat ca va parasi definitiv industria muzicii si se va consacra exclusiv modei, informeaza entertai

Victoria Beckham, membra a trupei Spice Girls, care in urma cu cateva zile a anuntat ca va incheia mai devreme turneul mondial de adio, a confirmat ca va parasi definitiv industria muzicii si se va consacra exclusiv modei, informeaza entertainmentwise.com. Posh Spice, sotia celebrului fotbalist David Beckham, a spus ca a fost de acord sa se reuneasca cu colegele sale din trupa Spice Girls doar pentru a dovedi fiilor sai ca odata a fost o celebra cantateata. Victoria a declarat intr-un interviu pentru publicatia britanica “News Of The World”: "Motivul pentru care am acceptat sa plec in acest turneu a fost ca am vrut sa le demonstrez pustilor mei ca mamica lor a fost odata un star pop". "Ma gandesc la acest lucru de multa vreme. Nu mai fac parte din industria muzicii. Fac parte din industria modei", a adaugat Victoria. "Este pentru ultima data cand Spice Girls au cantat impreuna", a mai spus aceasta.
Posh a spus ca in prezent se gandeste la relansarea ei ca simbol al modei, un proiect de care se va ocupa incepand cu sfarsitul acestei luni, dupa ce se va incheia turneul mondial al trupei Spice Girls. In urma cu cateva zile, membrele trupei Spice Girls au anuntat ca vor incheia turneul lor mondial de adio mai devreme decat a fost prevazut, din cauza unor "angajamente familiale si personale". Pana in prezent, turneul s-a dovedit a fi foarte profitabil pentru cantarete, pentru ca acestea au incasat aproximativ 50 de milioane de lire sterline (67,3 milioane de euro) dupa numai 17 concerte.
Grupul pop, creat in 1994, a cunoscut succesul dupa lansarea primului single, "Wannabe", in 1996, acesta situandu-se pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari. Astfel, s-a nascut un fenomen international similar Beatlemaniei, "Girl Power". In cinci ani de existenta, trupa a vandut 55 de milioane de albume. Dupa ce a cucerit topurile muzicale ca membra a trupei Spice Girls, Victoria a devenit mama, a lansat o carte cu sfaturi despre moda, care a devenit bestseller, parfumuri si o linie de haine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.