Sucul ecologic de coacaze rosii este un produs curat, fara conservanti si e-uri. Pentru ca sucul de coacaze e foarte acru in stare naturala, in compozitia acestui produs au fost adaugate ceai de frunze de mesteacan si concentrate de agave (17%). 100
Sucul ecologic de coacaze rosii este un produs curat, fara conservanti si e-uri. Pentru ca sucul de coacaze e foarte acru in stare naturala, in compozitia acestui produs au fost adaugate ceai de frunze de mesteacan si concentrate de agave (17%). 100 ml de suc contin, in medie, 295 kj-69 kcal - mai putin de un gram de proteine, 17 grame de carbohidrati si mai putin de 0,1 grame de grasimi. Acest suc poate avea efecte pozitive asupra vezicii urinare, potrivit firmei producatoare.

Coacazele rosii au efect remineralizant, laxativ, diuretic, depurativ si hemostatic. Consumul acestor fructe este recomandat in cazuri de inapetenta, demineralizare, inflamatii digestive si urinare, litiaza urinara, insuficienta hepatica, icter, guta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.