Man and Machine a achizitionat A&C International, distribuitorul produselor Autodesk in Romania. Autodesk este liderul mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica arhitectura, cons
Man and Machine a achizitionat A&C International, distribuitorul produselor Autodesk in Romania. Autodesk este liderul mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica arhitectura, constructii, infrastructura.

Grupul german Man and Machine a infiintat la Bucuresti o filiala care va prelua de la A&C International toate contractele si autorizatiile necesare. Presedintele A&C, Cristian Dumitrescu, nu mai face parte din noua firma iar surse de pe piata estimeaza valoarea tranzactiei la aproximativ 1 milion de euro. Man and Machine Software este unul dintre cei mai importanti distribuitori de software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.