Veteranul Sylvester Stallone, care recent si-a lansat partea a patra a francizei de succes "Rambo", a semnat doua contracte foarte profitabile pentru a regiza doua filme de actiune, in care va juca si roluri principale, cu compania


Veteranul Sylvester Stallone, care recent si-a lansat partea a patra a francizei de succes "Rambo", a semnat doua contracte foarte profitabile pentru a regiza doua filme de actiune, in care va juca si roluri principale, cu compania Nu Image/Millennium Films, informeaza hollywoodreporter.com. Filmele vor fi realizate impreuna cu producatorii filmului "Rambo", Danny Dimbort, Avi Lerner si Trevor Short de la Nu Image/Millennium Films. Starul are in vedere mai multe scenarii, inclusiv continuari ale seriilor "Rambo" si "Rocky". Primul scenariu va fi gata pana in toamna, cand vor debuta filmarile. Intelegerea dintre vedeta si Nu Image nu ar fi fost posibila in urma cu cativa ani, dupa esecul filmului "Spy Kids 3D: Sfarsitul jocului" (2003) si al reality show-ului de televiziune "The Contender", care avea ca tema lumea boxului. Insa, in 2007, Stallone a lansat "Rocky Balboa", a sasea parte a seriei "Rocky", la 16 ani dupa partea a cincea. Productia MGM, cu un buget de 24 de milioane de dolari, a avut incasari de 70 de milioane de dolari. Al doilea mare succes a fost "Rambo", pentru care Stallone a semnat scenariul si regia. Filmul, distribuit de Lionsgate, a avut incasari de 18,2 milioane de dolari in primele trei zile de la lansare si de 25 de milioane de dolari in cele 10 zile de cand se afla pe marile ecrane in America de Nord. Ultima oara cand Stallone si-a incantat fanii cu acest rol a fost in 1988, cu aproape 20 de ani in urma. Cele trei filme ale seriei au fost "First Blood - Rambo I" (1982), "Rambo II" (1985) si "Rambo III" (1988).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.