Un barbat de 39 de ani a vrut sa jefuiasca o banca din SUA, numai ca nu a observat ca in spatele lui se asezase la rand un politist in uniforma, informeaza Rompres. Cand i-a pretins casierului sa-i dea toti banii, hotul a fost arestat pe loc

Un barbat de 39 de ani a vrut sa jefuiasca o banca din SUA, numai ca nu a observat ca in spatele lui se asezase la rand un politist in uniforma, informeaza Rompres. Cand i-a pretins casierului sa-i dea toti banii, hotul a fost arestat pe loc de catre politistul din spatele sau, care probabil a inregistrat un nou record de eficienta in capturarea infractorilor. Un alt caz de jaf ratat a avut loc tot la o banca din SUA, iar politia a arestat un hot foarte ... nehotarat. Acesta din urma, un barbat in varsta de 72 de ani, i-a solicitat casierului sa-i dea toti banii sub amenintarea unui pistol. Casierul s-a conformat, insa in ultimul moment, hotul nehotarat a refuzat sa ridice banii si a renuntat chiar si la pistol pe care i l-a inmanat casierului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.