Tsonga, relaxat Absent la antrenamentul de luni seara, noua vedeta a tenisului din Hexagon, Jo-Wilfried Tsonga, a luat ieri un prim contact cu Sala Transilvania.

Dupa ce a depasit peripetiile drumului spre Sibiu, cand si-a pierdut

Tsonga, relaxat Absent la antrenamentul de luni seara, noua vedeta a tenisului din Hexagon, Jo-Wilfried Tsonga, a luat ieri un prim contact cu Sala Transilvania.

Dupa ce a depasit peripetiile drumului spre Sibiu, cand si-a pierdut bagajele, finalistul de la Australian Open, Jo-Wilfried Tsonga, si-a facut, ieri dimineata, aparitia in Sala Transilvania.

LINISTIT. Insotit de colegul Richard Gasquet si de capitanul-nejucator Guy Forget Tsonga a afisat o atitudine relaxata chiar si in momentul in care i-a strans mana lui Victor Hanescu, care tocmai incheiase antrenamentul de dimineata. Spre surprinderea francezilor, activitatile de curatare a salii au continuat si in timpul antrenamentelor, acestia amuzadu-se la vederea muncitorilor care dadeau de zor cu matura printre scaune. Oaspetii se bucura de o mare atentie din partea organizatorilor, care le-au asigurat o coloana oficiala cu antemergator, pentru deplasarea de la hotel la sala. Meciul Romania - Franta, din primul tur al Grupei Mondiale, va incepe vineri, joi fiind programata tragerea la sorti. Vor sa prinda finala Tenismenii francezi au declarat ieri in prima conferinta de presa de la Sibiu ca sunt siguri de victorie in meciul cu Romania. Cel mai in forma jucator al oaspetilor, Jo-Wilfried Tsonga, a spus ca spera sa ree­diteze meciurile bune de la Australian Open si sa duca Franta pana in finala Cupei Davis. Conferinta de presa a echipei Romaniei are loc astazi. Pe de alta parte, organizatorii au anuntat ca vor mai scoate la vanzare inca o suta de bilete pentru public, dar inca nu se stie cand va incepe comercializarea acestora.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.