Federatia Patronala din Industria Alimentara Romalimenta nu este de acord cu interzicerea promotiilor de tipul 3+1, considerand ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor prejudiciaza in acest fel consumatorul, se arata


Federatia Patronala din Industria Alimentara Romalimenta nu este de acord cu interzicerea promotiilor de tipul 3+1, considerand ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor prejudiciaza in acest fel consumatorul, se arata intr-un comunicat al Romalimenta. Reprezentantii federatiei atrag atentia ca ANPC interpreteaza gresit Directiva 29/2005 CE. “Conform directivei, sunt interzise numai promotiile la care produsele sunt oferite gratuit consumatorilor, iar acestia sunt informati ulterior ca primirea acestora este conditionata de cumpararea altor produse sau de suportarea unor costuri suplimentare“, se spune in comunicatul Romalimenta.
In cazul in care nu se va ajunge la un numitor comun, Romalimenta se va adresa Comisiei Europene, pentru a primi o interpretare care sa tina cont de spiritul directivei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.