Dezvaluiri socante  au avut loc vineri la una dintre cele mai cunoscute brutarii din Oradea. Peste 30 de minute de filmare incognito in incinta laboratorului de preparare, care dezvaluie conditiile insalubre in care se pregateste painea, au fos
Dezvaluiri socante au avut loc vineri la una dintre cele mai cunoscute brutarii din Oradea. Peste 30 de minute de filmare incognito in incinta laboratorului de preparare, care dezvaluie conditiile insalubre in care se pregateste painea, au fost facute publice de catre un fost angajat al Brutariei Popa. Oradeanul care a dat publicitatii amanunte terifiante din culisele firmei oradene si-a protejat identitatea, sustinand ca se teme de repercusiuni din partea fostilor sai patroni. Filmul, inregistrat de barbat cu propria camera video, arata o succesiune de secvente din procesul tehnologic de preparare a painii si a produselor de panificatie, conditiile neigienice in care sunt depozitate atat produsele, cat si materia prima pentru preparare. Omul sustine ca s-a saturat de mizeria de la locul de munca si si-a dat joi demisia, nu inainte de a filma „sa stie toata lumea“ cum se face painea la Popa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.