Hollywod-ul a protestat impotriva difuzarii, pe posturile de televiziune, a unei inregistrari video, veche de doi ani, in care actorul Heath Ledger, decedat pe 22 ianuarie, din motive pana in prezent necunoscute, recunoaste ca a consumat dr

Hollywod-ul a protestat impotriva difuzarii, pe posturile de televiziune, a unei inregistrari video, veche de doi ani, in care actorul Heath Ledger, decedat pe 22 ianuarie, din motive pana in prezent necunoscute, recunoaste ca a consumat droguri, informeaza Reuters. Emisiunile de televiziune "Entertainment Tonight" si "The Insider", in care se prezinta interviuri cu staruri hollywoodiene, planuiau sa difuzeze inregistrarea video joi seara. Dupa ce au difuzat fragmente din inregistrare pe coasta estica a Statelor Unite, un purtator de cuvant pentru cele doua emisiuni a declarat ca nu vor mai prezenta clipul "din respect pentru familia lui Heath Ledger". Insa decizia a fost, de fapt, luata in urma unei campanii lansate de firma de PR a lui Ledger, ID-PR, cu sediul in Los Angeles, pentru a atrage de partea starului comunitatea creativa a Hollywood-ului. ID-PR a trimis un mesaj companiilor de PR, agentiilor de tinere talente, firmelor de management si presedintilor de studiouri, in care se punea sub semnul intrebarii "decenta" producatorilor celor doua emisiuni. "Acesta nu este jurnalism, ci goana dupa senzational. Este o exploatare josnica a unui suflet talentat si bland care nu merita un astfel de tratament", se arata in respectivul mesaj. Purtatorul de cuvant al emisiunilor "Entertainment Tonight" si "The Insider" nu a fost disponibil pentru a comenta asupra mesajului transmis de ID-PR.
Actorul australian Heath Ledger, in varsta de 28 de ani, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", in regia lui Ang Lee, a fost descoperit mort, pe 22 ianuarie, in locuinta sa din New York. Rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate asupra cadavrului lui Heath Ledger au fost considerate insuficiente pentru determinarea cauzelor decesului actorului, fiind necesare teste suplimentare, care vor mai dura cateva zile. Politia a respins ipoteza unei crime. In locuinta actorului au fost descoperite mai multe medicamente care faceau parte din grupul celor care se pot cumpara doar cu prescriptie medicala, inclusiv somnifere, dar familia respinge ipoteza unei sinucideri. In inregistrarea video, Ledger nu este prezentat luand droguri, ci recunoscand ca a fumat marijuana in trecut. Inregistrarea a fost realizata in ianuarie 2006, la hotelul Chateau Marmont, situat pe Sunset Strip, la Hollywood. In ultimele zile, mai multe site-uri de internet si publicatii au informat, citand surse anonime, ca Ledger a facut abuz de alcool, cocaina si alte droguri. Publicatiile au mai scris ca fosta iubita a lui Ledger, Michelle Williams, partenera sa din "Brokeback Mountain", l-a parasit pe acesta, in 2007, pentru ca fiica lor, Matilda, sa nu creasca in acest mediu dominat de petreceri si droguri. In plus, acestea au mai scris ca Williams ar fi insistat ca Ledger sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare, dar ca acesta a refuzat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.