UNDER UNDA VERDE. Biletele pentru mult asteptatul eveniment de pe 1 martie de la Sala Polivalenta s-au pus in vanzare si sunt disponibile in toata tara. Acest eveniment ii are cap de afis pe Chicane (live) - pentru prima data in Romani

UNDER UNDA VERDE. Biletele pentru mult asteptatul eveniment de pe 1 martie de la Sala Polivalenta s-au pus in vanzare si sunt disponibile in toata tara. Acest eveniment ii are cap de afis pe Chicane (live) - pentru prima data in Romania, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. si Monochrome (live). Pentru rezervari si comenzi online doritorii pot accesa www.bilete.ro, sau le pot achizitona de la club Studio Martin (Bucuresti), club Chill Out Sibiu si din toata reteaua magazinelor Diverta din Romania. Bilete au pretul de 35 de ron daca sunt cumparate in avans, pana la 29 februarie), iar la intrare pretul va fi de 50 de ron. (R.G.)

KRONOS LIVE. Biletele la concertul pe care Kronos Quartet (foto) il va sustine pe 11 mai, la Sala Radio din Bucuresti, au preturile de 70, 100, 150 si 200 de lei, in functie de locul ocupat in sala. Biletele pot fi cumparate online, de pe site-ul Bilet.ro, precum si din reteaua de magazine Bilet.ro, magazinele Muzica, Unirea, Flamingo si Flanco. De asemenea, incepand de vineri, biletele vor putea fi achizitionate si in provincie - Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara. Kronos Quartet este un cvartet de coarde, fondat in 1973 de catre violonistul David Harrington. Trupa a castigat, in 2004, premiul Grammy pentru cea mai buna interpretare de muzica de camera. (R.G.)

DARBOUKA. Pentru prima data in Romania o combinatie a muzicii electronice cu darbouka, percutii, dansuri orientale sI tobele mistice ale Istanbului, vor rasuna pe scena Salii Palatului din Bucuresti, odata cu aparitia celei mai cunoscute trupe de percutionisti din Turcia, Harem. Evenimentul, “Harem Rythm Forever”, va avea loc in data de 9 martie, incepand ora 19:00. Preturile biletelor variaza in functie de categorie :VIP -120 Ron, Cat I - 100 Ron, Cat II: 80 Ron, Cat III: 70 Ron, Cat IV: 60 Ron. Acestea pot fi achizitionate de la casele de bilete ale Salii Palatului, Carrefour Orhideea si Carrefour Feeria, Unirea Shopping Center et.2, sau online la vreaubilet.ro, bilete.ro sI blt.ro. (R. Grintescu)

TECHNO SPANIOL. Ca parte a turneului de promvoare a compilatiei NET28 * 1, Alex Under (foto) si Tadeo se intorc la Studio Martin cu un sound fresh, gata sa ne ia mintile din nou. Prima compilatie NET28, intitulata simplu “1”, debuteaza cu o colectie de track-uri unreleased semnate chiar de artistii care au dat nastere conceptului de NET28: Alex Under, Damian Schwartz, Tadeo si Imek, dar si alti special guests. It's time for some Spanish techno at Studio Martin! (R. G.) ITALIAN JAZZ. Trioul de jazz Luca Ruggero Jacovella - Elena Paoletti - Bruno Zoia vor sustine in aceasta seara, de la ora 19.00, in Green Hours, un concert deosebit intitulat sugestiv “Muzica italiana de film in ritm de jazz. Cei trei muzicieni colaboreaza de mai multi ani, trupa abordand repertorii foarte variate: de la jazz la muzica etno, la coloane sonore pentru film si inregistrari de CD-uri, printre care Film Favorites, realizat impreuna cu celebrul trompetist Cicci Santucci. (R.G.)

GARaNA JAZZ. Fundatia Culturala Jazz Banat din Timisoara a stabilit data la care va avea loc a 13-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana: 18 - 20 iulie, editia din acest an urmand sa fie mai mare decat cea de anul trecut, iar muzicienii - nume cunoscute in lume. Anul acesta vor canta la Festivalul de Jazz de la Garana Djabe (Ungaria), cel mai important grup de jazz-rock din Ungaria, Miroslav Vitous and the Mediteranian Meeting, nou grup al celebrului membru fondator al grupului Wether Report, Zellow Jackets feat. Mike Stern, Victor Wooten Grup, unul dintre cei mai valorosi basisti din toate timpurile, cunoscut din grupul "Bela Fleck and the Flecktones", Lars Danielson (Suedia), Charles Lloyd (SUA), Harry Tavitian and Orient Expres, cel mai bun proiect romanesc al ultimilor ani, de aceasta data cu un important aport international, Dan Ionescu (Canada) reprezentant al diasporei, cel mai bun chitarist de jazz pe care l-a produs Romania. (R.G.)

& MORE BIG MAMOU
01.02: Old News ora 22:00
02.02: Teamsters ora 22.00
07.02: Fingering Joanna ora 21.00

OTHER SIDE CLUB
1.02: Rusu & Flore ora 22.00
2.02: Tomasan & Bully ora 22.00

STUDIO MARTIN
1.02: Livio & Roby, Adrian Eftimie
KRISTAL GLAM CLUB
2.02: King Unique (UK)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.