Paste cu legume225 g paste spiralate; 1 legatura de ceapa verde; 1 ardei gras verde; 1 ardei gras rosu; 3 linguri porumb fiert; putin amestec de condimente; 8 masline negre fara samburi; 5 linguri ulei; 1 lingura otet de mere; piper, sare
- Pr

Paste cu legume225 g paste spiralate; 1 legatura de ceapa verde; 1 ardei gras verde; 1 ardei gras rosu; 3 linguri porumb fiert; putin amestec de condimente; 8 masline negre fara samburi; 5 linguri ulei; 1 lingura otet de mere; piper, sare
- Preparare: Se toaca ceapa, ardeii si maslinele. Se fierb pastele in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare si o lingura de ulei, apoi se strecoara. Se amesteca pastele cu uleiul ramas si cu otetul de mere si se lasa sa se raceasca. Se pun celelalte ingrediente si se amesteca bine.

Morcovi cu branza 3-4 morcovi rasi fin; 3 linguri branza dulce; 1 lingura frunze de marar; 1 lingura untdelemn; 1 lingurita zeama de lamaie; 3 linguri ceapa tocata; sare; putina miere
- Preparare: Se amesteca toate ingredientele si se orneaza cu felii de morcov. Se consuma ca atare sau se pot face sandvisuri.

Retete preluate din volumul "Alimentatia echilibrata a omului sanatos. Principiile dietei naturiste", de doctor Pavel Chirila, medic primar boli interne


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.