STEAUA - Gigi Becali a trasat obiectivul: doar victorii la scor
Campania de achizitii l-a determinat pe patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, sa debordeze de optimism inaintea startului returului, anuntand ca doreste numai victorii la
STEAUA - Gigi Becali a trasat obiectivul: doar victorii la scor
Campania de achizitii l-a determinat pe patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, sa debordeze de optimism inaintea startului returului, anuntand ca doreste numai victorii la scor. Becali a mai anuntat ca se va deplasa vineri in cantonamentul echipei, stabilit in Cipru, la Alpha Sport Center din Larnaca. “Am mare incre­dere, dar ma duc mai mult de pla­cere, de curiozitate, abia astept sa vad cum joaca echipa. Vreau sa-i vad cu o echipa puternica. Ma duc si vineri, si duminica. Vreau sa vad ce va juca echipa asta in viitor, cu ata­cul pe care-l asteptam”, a decla­rat boss-ul din Ghencea. PRETENTIE. “Acum o sa vedeti 4-0, 5-0. Nu ma mai intereseaza 1-0, nu mai vreau scoruri la limita, nu ma mai intereseaza trei puncte, vreau spectacol, scoruri mari. O sa castig titlul suta la suta, fara drept de apel, vom bate tot, si la scor, nu asa. Daca e 1-0 ma duc si-i cert in cabina dupa meci. Ca sa putem face fata in Europa, trebuie sa batem cu 3-0, 4-0 in campionat. Pentru ce am dat milioane, pentru ce au salarii de cinci ori mai mari decat ceilalti, pentru ce am dat doua mi­lioane pe un juca-tor?”, a mai spus Becali. “N-are ni­mic, o intindere musculara, nu e nici un fel de pro­blema, din ambitia pe care o are a intrat in forta. E o chestie musculara, n-are nici o treaba cu vechile accidentari”, a mai spus Becali. 1-0 cu Metalurgs Liepaja Steaua a castigat cu 1-0 pri­mul meci amical din Cipru, cu Metalurgs Liepajas. Unicul gol a fost marcat de Nicolae Dica ('30-pen.). Lacatus a ince­put cu urmatorul “11”: Zapata - Golanski, Ghionea, D. Goian, Nesu - Ni­co­lita, Lovin, Ov. Petre,  Surdu - N. Dica, Pepe Moreno. Dupa pauza, ros-al­bastrii au aparut in formula Zapata ('69 Cernea) - P. Marin, D. Goian, Ninu, Eze- Habibou, Bicfalvi, Plesan, Andres Mendoza- Neaga, Dayro Moreno.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.