Din 1 februarie
Noul film din seria Asterix si Obelix va propune doua ore de comedie clasica. Regizorul Thomas Langmann a transpus benzile desenate intr-o comedie plina de aventuri. “Cand am scris Asterix la Jocurile Olimpice impre
Din 1 februarie
Noul film din seria Asterix si Obelix va propune doua ore de comedie clasica. Regizorul Thomas Langmann a transpus benzile desenate intr-o comedie plina de aventuri. “Cand am scris Asterix la Jocurile Olimpice impreuna cu Olivier Dazat, am stiut ca o sa-mi doresc sa ma implic foarte mult in film si voiam sa particip la realizarea lui”, a declarat acesta. Cooptat in proiect a fost si regizorul Frederic Forestier, un alt greu al cinematografiei franceze care si-a pus amprenta pe povestea celor doi eroi galici. Langmann a ales “Asterix la Jocurile Olimpice” pentru ca, spune el, “este aventura cea mai vizuala, cea mai spectaculoasa, deci cea mai cinematografica, care ofera posibilitatea, prin subiectul in sine, sa fie angajati actori de nationalitati diverse, in special europeni”. LANSARE. Orange se asociaza cu La Petite Reine, Pathe Renn Production, Les Editions Albert Rene si Ro Image pentru a sustine lansarea filmului in cinematografele din Romania la 1 februarie 2008. Pe site-ul www.orange.ro, dar si pe portalul wap Orange World, puteti gasi trailerul filmului, interviuri cu actorii si echipa de realizatori, secvente de making of, dar si jocul oficial al filmului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.