DINAMO - “Cainii” s-au inteles cu Lazio
Formatia care a barat drumul dinamovistilor spre grupele Ligii Campionilor l-a imprumutat pana la vara pe tanarul international, platind 1,2 milioane de euro. Suma negociata este
DINAMO - “Cainii” s-au inteles cu Lazio
Formatia care a barat drumul dinamovistilor spre grupele Ligii Campionilor l-a imprumutat pana la vara pe tanarul international, platind 1,2 milioane de euro. Suma negociata este de 5,4 milioane de euro, bani care vor intra in contul lui Dinamo la vara doar daca Radu Stefan va confirma la gruparea laziala. “Am semnat contractul, insa a fost o negociere dura. Este cel mai mare contract al tuturor timpurilor”, a declarat vicepresedintele “cainilor”, Vasile Turcu. Momentan, jucatorul va evolua la Lazio sub forma de imprumut, Dinamo urmand a incasa 1,2 milioane de euro. “Radu Stefan va ajunge un mare jucator. Nici nu avem emotii ca nu va da satisfactie pana la vara”, a adaugat Turcu. La negocieri au mai participat Cristi Borcea, Ioan Becali si Victor Becali. “Stefan Radu a sosit direct din Cipru si s-au stabilit toate detaliile transferului”, a titrat Gazzetta dello Sport. Fostul dinamovist ar putea debuta pentru Lazio miercuri, in Cupa Italiei, in fata formatiei lui Adi Mutu, Fiorentina. Pentru a acoperi golul lasat de Radu Stefan, conducerea dinamovista il va transfera de la Poli Timisoara pe Cristian Scutaru, in acelasi timp mai negociind si pentru alti banateni: Luchin, Alexa si Latovlevici. Dinamo il mai doreste si pe fundasul Nino Pekarici, 25 de ani, de la Vojvodina Novi Sad. Azi, amical cu Viktoria Plzen Astazi, de la ora 15:00, “cainii” sustin al patrulea meci amical al turneului din Cipru, in compania lui Viktoria Plzen, locul 6 in prima liga a Cehiei. Referitor la transferul lui Radu Stefan la Lazio, selectionerul Victor Pi­turca a declarat ca este un pas inainte pentru tanarul interna­tio­nal dinamovist: “Am mare incre­de­re ca se va impune la Lazio. Radu Stefan are calitati pe profilul campionatului italian. A fa­cut un pas important in cariera”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.