ANIVERSARE - Lui Sarkozy i s-a citit in stele
Presedintele francez, care a implinit ieri 53 de ani, si-a sarbatorit ziua de nastere mai mult in sanul partidului sau, decat al familiei. In plus, de peste ocean, a aflat ca nici cu dragostea nu

ANIVERSARE - Lui Sarkozy i s-a citit in stele
Presedintele francez, care a implinit ieri 53 de ani, si-a sarbatorit ziua de nastere mai mult in sanul partidului sau, decat al familiei. In plus, de peste ocean, a aflat ca nici cu dragostea nu o sa stea prea bine.

"La Multi Ani si fericire!", i-au urat inca din primele ore ale zilei de ieri peste 380.000 de membri ai partidului sau, UMP, presedintelui francez Nicolas Sarkozy. Apoi, vorbind despre aniversarea zilei de nastere a presedintelui, deputatul Yves Jego le-a declarat jurnalistilor, din partea politicienilor, ca "sunt cu totii incantati sa ii ureze, in aceasta zi speciala, tot ce este mai bun si sa fie mereu in forma, plin de energia si dinamismul de care are nevoie tara" (Franta, n.r.)... In rest, aniversarea presedintelui a parut a fi o zi obisnuita de lucru, cu agenda incarcata, de la care Sarkozy nu a facut rabat. Iar de la Elysee nu a venit nici o informatie despre cum isi va petrece ziua presedintele.

DESTIN. De peste Atlantic insa, o anumita persoana a tinut neaparat sa vina personal sa ii faca urarile de aniversare. Le Journal du Dimanche a dezvaluit ca persoana cu pricina era celebrul astrolog Meredith Duquesne, pe care Sarkozy o cunoaste de mult si o consulta adesea. Numai ca urarile ghicitoarei sale in stele nu i-au picat prea bine presedintelui. Din horoscopul personal pe care ea i l-a facut reiese ca Sarko si actuala sa iubita, Carla Bruni, fostul fotomodel profilat acum pe muzica, nu vor ramane impreuna pana la adanci batraneti, asa cum viseaza amandoi acum, ci se vor desparti. Potrivit astrologului, idila lor "va trai" cel mult un an si ceva. Dupa horoscopul lui Duquesne, Sarko si Carla se vor desparti, cel mai tarziu, in 2009... Cu toate astea, astrologul lui Sarkozy l-a asigurat ca in intregul an 2008, relatia lui cu Carla va sta sub semnul unei pasiunii fierbinti, dar agitate. Cat despre nunta, astrele nu au precizat daca se mai face sau nu sau daca a fost facuta deja in secret...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.