TARGUL DE NUNTI - VIP-urile au defilat la "Expo Mariaj"
Vedete din toate domeniile, cele mai multe dintre ele necasatorite, s-au aranjat
si au defilat pe podium, la targul de nunti. Evenimentul a avut loc in acest weekend, la Romexp

TARGUL DE NUNTI - VIP-urile au defilat la "Expo Mariaj"
Vedete din toate domeniile, cele mai multe dintre ele necasatorite, s-au aranjat
si au defilat pe podium, la targul de nunti. Evenimentul a avut loc in acest weekend, la Romexpo, la cea de-a treia editie "Expo Mariaj".

Au urcat pe podium, in ordinea numerelor afisate pe lista, femei de afaceri, vedete din politica, muzica, moda sau televiziune. Si au prezentat rochii ale unor designeri pe care amfitrioana Adriana Bahmuteanu i-a tot incurcat. Noroc de Cristian Brancu, aflat in postura de coprezentator, mult mai bine documentat. A deschis seara Raluca Turcan, prezentand o rochie semnata Laura Olteanu, urmata de Anca Neacsu, fosta ASIA. Apoi, Stefania si Yanna de la trupa Paradis, Ana Birchall, "una dintre amazoanele lui Mircea Geoana" - asa cum au introdus-o in scena gazdele evenimentului.

UN FLUTURE PE PODIUM. "Mireasa" Nora Balanica chiar urmeaza sa se marite si a venit la gala impreuna cu nasii. Au mai defilat Adina (ex-Heaven) si colegele sale, Roxi si Roxana, urmate de Oana Turcu, Oana Fingescu si Andreea Spatar. Mirela Dobre parea ca scoasa din cutie (atat era de artificiala). Adina Buzatu a fost singura vedeta cu "pereche". L-a luat la brat pe Keo, ba chiar l-a si pipait in timpul prezentarii. La final au fost "pastrate" cele mai interesante creatii: Crina Abrudan purtand o rochie cu trena in forma de fluture. Iar modelul atipic, imbracat in alb si negru, i-a apartinut "Tarului". Andreea Banica a fost "mireasa" lui Catalin Botezatu, etaland o superba rochie asortata cu blana, manusi de piele si voal negru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.