"Cristian Cioaca va fi pus in libertate, fiindca masura arestarii preventive a fost luata la presiunea mass-media. Procurorul a solicitat arestarea preventiva a clientului meu pentru a-l putea supune unor presiuni psihice suplimentare. Dar o sa vedet
"Cristian Cioaca va fi pus in libertate, fiindca masura arestarii preventive a fost luata la presiunea mass-media. Procurorul a solicitat arestarea preventiva a clientului meu pentru a-l putea supune unor presiuni psihice suplimentare. Dar o sa vedeti ca va fi eliberat in curand si vorbim atunci", a afirmat Sorescu. Prezenta la conferinta de presa, sora lui Cristian Cioaca, Ana-Maria Ene a declarat ca a fost "neplacut surprinsa" de arestarea fratelui ei. "Eu una, nu ma asteptam la asa ceva. A fost un soc pentru noi. Sper ca fratele meu sa fie pus in libertate, pentru a se rezolva in acest fel si problema custodiei copilului Patrik. Fratele meu este complet nevinovat, iar eu va spun cu mana pe inima ca el este victima in acest caz", a spus Ana Maria Ene.
Reamintim ca avocatul Florentin Sorescu a depus la Curtea de Apel Brasov o solicitare prin care cerea eliberarea sub control judiciar a politistului Cristian Cioaca, actiune ce va fi luata in discutie astazi. Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a politistului Cristian Cioaca in dosarul in care este acuzat de instigare la accesarea fara drept a adresei de e-mail a sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta de mai multe luni. Totodata, instanta a dispus in cazul lui Adrian Nitu, acuzat in acelasi dosar, interdictia de a parasi tara. In timpul sedintei, procurorul a sustinut ca cei doi nu au avut intentia de a o localiza pe Elodia Ghinescu, asa cum declarase Cristian Cioaca, interesul fiind de a afla cine este Cristian Ilie, barbatul cu care coresponda avocata. Procurorul l-a acuzat pe Cioaca de faptul ca a intentionat sa zadarniceasca prin alterarea mijloacelor de proba ancheta judiciara. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.