Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca l-a exclus din partid pe Andrei Iucinu, acuzandu-l ca i-a cerut postul de presedinte al Organizatiei de Tineret cu scopul de a negocia apoi o pozitie mai importanta in PSD. Vadim Tudor sustine ca
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca l-a exclus din partid pe Andrei Iucinu, acuzandu-l ca i-a cerut postul de presedinte al Organizatiei de Tineret cu scopul de a negocia apoi o pozitie mai importanta in PSD. Vadim Tudor sustine ca Iucinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, este dispus „sa calce pe cadavre“ pentru a se instala in functia de presedinte al Organizatiei de Tineret. Tudor a sustinut ca Iucinu i-ar fi scris, acum o luna, „o scrisoare lacrimogena“, in care „il implora“ sa-i ofere postul de presedinte al Organizatiei de Tineret. „Nici nu l-am bagat in seama. E o ierarhie in fiecare partid“, a spus Vadim Tudor. Intrebat daca a discutat cu Iucinu, presedintele PRM a spus ca este sub demnitatea sa sa aiba o convorbire cu „un vagabond ca asta, pe care il zapaceste de cap Oana Vasilescu“. „Sa se care! Hai, sa dispara! Mai degraba vorbesc cu cainele Colt Alb, care n-are un picior si e ceva mai inteligent ca Andrei Iucinu“, a precizat C.V. Tudor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.