De saptamana trecuta, antena 1 difuzeaza sambata de la miezul noptii un serial romanesc, "Virtual", a carui tema o constituie legatura dintre om si tehnologie, intr-o lume in care tehnologia ne invadeaza tot mai mult existenta de zi cu zi. Povestile
De saptamana trecuta, antena 1 difuzeaza sambata de la miezul noptii un serial romanesc, "Virtual", a carui tema o constituie legatura dintre om si tehnologie, intr-o lume in care tehnologia ne invadeaza tot mai mult existenta de zi cu zi. Povestile exploateaza internetul (inclusiv webcam-ul si chat-ul), GPS-ul sau home cinema-ul. Episoadele, cu durata a 30 de minute fiecare, au subiecte independente, sunt realizate de alti regizori si au in distributie mereu alti actori - Andi Vasluianu, Toma Cuzin, Bogdan Dumitrache, Olimpia Olari, Delia Nartea, Anca Florea. Episodul din aceasta seara trateaza despre telefonul mobil, este realizat de Andrei Cohn (foto, la filmare) si ii are in distributie pe Clara Voda, Dorian Boguta si Iulia Lumanare. Celelalte episoade poarta semnatura regizorilor Alex Vrabiescu, Bogdan Moldoveanu si Sebastian Nesu, care au renuntat la conventiile serialului TV, tratand subiectele in maniera cinematografica. Serialul este conceput de scenarista Mona Mitarca.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.